Grote internationale Poppenhuis & Miniaturenbeurs
Large international Dollshouse & Miniatures Event
Groβe Internationale Puppenhaus & Miniaturen-Messe
     THE BIG EVENT
20 & 21 oktober 2018
23 en 24 maart 2019
19 en 20 oktober 2019
THE BIG EVENT wordt twee maal per jaar georganiseerd en is 's werelds grootste evenement op het gebied van poppenhuizen en miniaturen, poppen en teddyberen. De voorjaarseditie vindt plaats in maart en de najaarseditie in oktober.

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch Nederland opent op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 haar deuren voor de 28e editie van 'THE BIG EVENT': 1 grote hal met poppenhuizen en poppenhuisminiaturen en poppen, teddyberen en toebehoren .

De bekende evenementenlocatie Brabanthallen zal dan omgetoverd worden tot het bruisende hart met exclusief speelgoed voor volwassenen.

De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een poppenhuis willen maken. Voor de verzamelaars presenteren deelnemers afkomstig uit Europa en ver daarbuiten hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppenhuizen en bijbehorende miniaturen, maar ook antieke poppenhuizen en toebehoren zullen niet ontbreken.
De Brabanthallen in Den Bosch zijn uitstekend bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland, bovendien ligt Eindhoven Airport op slechts 20 autominuten en het centraal station op ca.15 minuten loopafstand.
Voor de fans van poppenhuizen en miniaturen in Nederland en België worden tourbussen ingezet met diverse opstapplaatsen en
vanaf het centraal station  ‘s-Hertogenbosch rijdt iedere 20 minuten een pendelbus ingezet door onze organisatie, wij vragen een bijdrage van slechts € 2,- voor een retourticket (a.u.b. gepast betalen aan de chauffeur). Klik hier voor meer informatie PENDELBUS.

Twee beurzen voor de prijs van één!
Bezoekers ontvangen een zeer aantrekkelijke korting op de entreeprijs: via een abonnement op onze gratis e-mail nieuwsbrief ontvangt men  korting van 40% op de reguliere entreeprijs van  € 10,- U betaalt dan slechts € 6,- p.p.  De kortingsbon wordt in de maanden voor de beurs als bijlage via de nieuwsbrief verzonden je mag de bon uitprinten en meenemen of bij de kassa in de Brabanthallen op je mobieltje laten zien. Abonnee worden kan via de website door alleen uw e-mailadres in te vullen KLIK HIER Via de voorverkoop kost een ticket € 6,95 p.p. voor bestellen. De ticketservice heeft meer voordelen : niet bij de kassa in de rij maar meteen doorlopen naar de controlepost bij de hal en uw papieren ticket inleveren. Parkeren bij de Brabanthallen kost € 8,- voor de hele dag, een ticket automaat staat in de entreehal. In de entreehal bij de hallen kunt u lage en hoge bedragen pinnen. Openingstijden, entreeprijzen en adres: Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur  en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Reguliere entreeprijs € 10,- per volwassenen € 8,- voor 65+ Online tickets € 6,95 kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene.

Ook minder validen willen graag genieten van de beurs. Dat is niet altijd even makkelijk. De paden zijn ruim genoeg (3 meter breed) maar door de grote bezoekersaantallen met name op de zaterdag is het voor rolstoelgebruikers niet altijd even gemakkelijk om overal goed bij te komen. Tijdens de zondag is het over het algemeen rustiger dan op de zaterdag. De keuze is vanzelfsprekend aan uzelf. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om er even een dagje tussenuit te gaan en met een stralende lach thuis terug te komen! Er zijn diverse invalidenparkeerplaatsen bij de entreehal De Brabanthallen heeft geen rolstoelen ter plekke te huur of beschikbaar.

Op deze website staan hotelaanbiedingen, routebeschrijvingen, tourbusreizen, pendelbussen, deelnemersinformatie en bezoekersinformatie. Heeft u nog vragen e-mail of bel ons gerust: info@poppenhuisbeurs.com of telefonisch 0031 (0)6 300 99 458 uw contactpersonen zijn Suzan en Paul.


Je hond meenemen naar een druk evenement, hoe fijn is dat voor je viervoeter?
Te vaak hebben we als baasje een leuke dag, maar is het voor de hond minder leuk dan wij beseffen.
Een evenement barst van de geluiden, geuren, en mensen met aai- en grijpgrage handen, voor een hond kan een evenement een regelrechte hel zijn, veel honden vertonen stress of zelfs uitputtingsverschijnselen. Wij als organisatie én hondenliefhebbers adviseren: Laat je hond gewoon lekker  thuis en doe 'm dit niet aan.


Taxi Centrale Den Bosch 073 333 3333
Taxi Den Bosch 24 uur Airport  06 22593180
Taxi Service Den Bosch 073 611 2323
Taxi Den Bosch (Airport) 073 6446019
Taxi Den Bosch 073 613 3333
Taxi den Bosch (Airport) 073 612 1800
Taxi van Alebeek 073 521 3939
Taxibedrijf van Rooij 073 641 6464
Taxibedrijf J. Brouwers 073 631 3131