De grote int. poppenhuizen & miniaturenbeurs!
Brabanthallen in s-Hertogenbosch (NL)
21 en 22 oktober 2017
Looproute vanaf het station 's-Hertogenbosch naar Brabanthallen
Om u volledige informatie te geven betreffende de looproute vanaf het station 's-Hertogenbosch naar de Brabanthallen, hebben wij de route ook gelopen en de tijd opgenomen, bovendien hebben wij de route voor u op de foto gezet zodat u niet mis kunt lopen!
De tijd om vanaf het station naar de Brabanthallen te lopen bedraagt ca. 15 minuten.
Attentie! Er rijdt iedere 15/20 minuten een pendelbus speciaal voor dit evenement vanaf het centraal station Den Bosch naar de Brabanthallen een retourtje kost u slechts 2,- (met gepast geld betalen aan de chauffeur) KLIK HIER voor meer details.
U volgt vanuit het station de bordjes Brabanthallen, via de uitgang van het station u loopt vervolgens via het trotoir paralel langs de spoorbaan, zie foto 1 en 2, U ziet op foto 3 en 4 al het gebouw waar u de straat links inloopt dat is de Paardskerkhofweg.
De Paardskerkhofweg loopt u helemaal uit u ziet op foto 5 aan het einde rechts aan de overkant het gebouw van de stadsentree foto 6 van de Brabanthallen. Een eenvoudige looproute! U loopt via de stadsentree nog maar slechts een paar meter naar de hal (Baroniehal) waar de poppen en berenbeurs plaatsvindt.
Plan uw reis naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch via www.9292ov.nl
Voor meer informatie over openbaarvervoer verwijzen wij u naar de website van de Brabanthallen KLIK HIER.


WEGWERKZAAMHEDEN!!
Er wordt momenteel gewerkt aan de Paardkerkhofweg. Het kan dus zijn dat bezoekers van de beurs die vanaf het station naar Brabanthallen willen lopen niet door de Paardskerkhof kunnen. De voetgangers kunnen via de Parallelweg richting Brabanthallen en bij de stoplichten linksaf de Oude Engelenseweg op.
foto 1
foto 2
3. Langs de spoorbaan richting Paardskerkhofweg
4. linksaf Paardskerkhofweg
5. U bent er bijna....iets naar rechts en oversteken,
Oude Engelenseweg,
dan het terrein oplopen naast de slagbomen
6. U bent er! De stadsentree is de ingang, u loopt nog slechts een paar meter naar de hal (Baroniehal).
Hondenbeleid:
Wij als organisatie ontmoedigen zoveel mogelijk deelnemers en bezoekers een hondje mee te nemen, er is momenteel een ongewenste toename van hondjes tijdens de beurzen! Het is veel te druk voor een hondje (stress) bovendien geeft het vaak voor collega deelnemers n bezoekers overlast, bijvoorbeeld het luide blaffen tegen andere honden. Bezoekers en deelnemers nemen veelal een 'kinderwagentje' mee met n of meerdere hondjes wat weer tot irritatie lijdt voor andere bezoekers omdat de looppaden worden versperd. Grote honden zijn sowieso niet toegestaan.  Wij verzoeken iedereen hier rekening mee te houden en van te voren een oppas voor de hond(jes) te regelen.
Oude Engelenseweg 1     5222 AA s-Hertogenbosch
ATTENTIE! Er rijdt iedere 15 minuten een pendelbus vanaf het centraal station Den Bosch naar de Brabanthallen voor een retourticket betaalt u slechts 2,-
(S.V.P. Gepast en contant betalen aan de chauffeur) Klik HIER voor meer informatie